Πως να σταματήσετε την ανδρική τριχόπτωση

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται για την απώλεια των μαλλιών τους. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Πολλοί άνδρες αισθάνονται ανασφαλείς με την τριχόπτωση. Ευτυχώς υπάρχουν διαθέσιμες θεραπείες που μπορούν να σταματήσουν την ανδρική τριχόπτωση.Το πρόβλημα είναι ότι οι άνδρες δεν έχουν την παιδεία να προλαμβάνουν την τριχόπτωση, αλλά προσπαθούν να αποκαταστήσουν γρήγορα την ζημιά χωρίς να σταματούν την ασθένεια.

Όλα αυτά τα μαγικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε εύκολα από το διαδίκτυο δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση.

Θεραπείες για την ανδρική τριχόπτωση

1.Εμφύτευση μαλλιών

Η FUE είναι η πιο εξελιγμένη μέθοδος εμφύτευσης. Πριν προχωρήσετε στην εμφύτευση πρέπει πρώτα να καθοριστεί ο τύπος της αλωπεκίας που έχετε. Έπειτα πρέπει να αξιολογηθεί σύμφωνα με την κλίμακα Norwood.

2.PRP

Το PRP είναι από τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης της ανδρικής τριχόπτωσης. Πρέπει να βρείτε έναν γιατρό εξειδικευμένο στην θεραπεία της αλωπεκίας.

3.Λέιζερ χαμηλής έντασης

Το λέιζερ χαμηλής έντασης είναι μια ολιστική μέθοδος αντιμετώπισης και σταθεροποίησης της τριχόπτωσης με ποσοστό 66% αύξησης της πυκνότητας. Τα ιατρικά λέιζερ αποτελούν την καλύτερη επιλογή για να σταματήσετε την ανδρική τριχόπτωση.

4.Propecia

Μια άλλη μέθοδος για να σταματήσετε την ανδρική τριχόπτωση είναι ένα φάρμακο για τον προστάτη που ονομάζεται Propecia. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια, αλλά καθώς η επιστήμη προοδεύει και βρίσκει πιο ολιστικές μεθόδους αντιμετώπισης, το φάρμακο αυτό αποτελεί πια δεύτερη λύση.

Όπως βλέπετε υπάρχουν τρόποι να σταματήσετε την ανδρική τριχόπτωση, αρκεί να έχετε την σωστή καθοδήγηση για το ποια θεραπεία είναι η πιο κατάλληλη για την περίπτωσή σας.

πηγή:wwww.nationalhairlossassoc.com

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Δερματολογικό Ιατρείο MySkin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.