Νέες θεραπείες για την τριχόπτωση

Τα μηχανήματα για τις νέες θεραπείες για την τριχόπτωσηπου είναι εγκεκριμένα από τον FDA είναι εύκολα στην χρήση ακόμη και στο σπίτι. Η χρήση τους έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και στην τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών.

Στις πρώτες 90 ημέρες εφαρμογής της θεραπείας με laser μπορεί να μην δείτε διαφορά με γυμνό μάτι. Όμως κάτω από την επιφάνεια η ροή του αίματος έχει αυξηθεί στις φλέβες και η DHT  έχει μειωθεί. Αυτό επιτρέπει στην πρωτεΐνη και τα θρεπτικά συστατικά να εισχωρήσουν στο στέλεχος της τρίχας και να βελτιώσουν την πυκνότητα και την υγεία των μαλλιών.

Μετά από 6 μήνες θεραπείας συνήθως αρχίζετε να βλέπετε την ανάπτυξη νέων μαλλιών και τα μαλλιά σας θα είναι πιο πυκνά. Πολλοί ασθενείς παρατηρούν, επίσης, μείωση της τριχόπτωσης.

Μετά από 1 χρόνο θεραπείαςη τριχόπτωση σταματά και απολαμβάνετε τα οφέλη της θεραπείας laser που μπορούν να συγκριθούν με τα οφέλη που έχει το σώμα σας μετά από ένα χρόνο γυμναστικής. Αν είστε συνεπείς θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Θεραπεία ήπιου laser για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Η θεραπεία της τριχόπτωσης με  laser δίνει λύση στην γυναικεία αλωπεκία. Με την χρήση του laser η ασθενής πετυχαίνει την αναγέννηση των μαλλιών και την βελτίωση της πυκνότητάς τους.

Πως λειτουργεί το laser;

Το laser είναι μια ολιστική θεραπεία της τριχόπτωσης. Διεγείρει την ανάπτυξη των νέων μαλλιών χωρίς παρενέργειες. Η θεραπείαείναι εύκολη και μπορεί να γίνει στο σπίτι αφιερώνοντας 30 λεπτά μέρα παρά μέρα.

Να θυμάστε ότι όσο παράγουμε DHT, οι θύλακες των μαλλιών μας θα δέχονται επίθεση και θα στερούνται τα θρεπτικά, το χρώμα και το νερό, οπότε θα μειώνεται το μέγεθος του στελέχους της τρίχας και η ανάπτυξη των μαλλιών.

πηγή:www.nationalhairlossassoc,com

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Δερματολογικό Ιατρείο MySkin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.