Ουσίες που διεγείρουν την ανάπτυξη των μαλλιών

Τα περισσότερα συστατικά που διεγείρουν την ανάπτυξη των μαλλιών βρίσκονται στα σαμπουάν, στα conditioners και στους ενεργοποιητές του τριχωτού. Χρησιμοποιώντας τονωτικά συστατικά βοηθάτε την ανάπτυξη των μαλλιών και μειώνεται τη συγκέντρωση της διυδροτεστοστερόνη (DHT) στο τριχωτό.

Τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών

Τα σαμπουάν περιέχουν ενεργά συστατικά για να καθαρίζουν το τριχωτό και να τονώνουν την ροή του αίματος. Τα  conditioners μένουν στο τριχωτό περισσότερο διάστημα από τα σαμπουάν, οπότε τα ενεργά συστατικάαπορροφώνται από τους θύλακες και ενεργούν σε τοπικό επίπεδο. Οι ενεργοποιητές του τριχωτού είναι συμπυκνωμένα συστατικάανάπτυξης των μαλλιών που εστιάζουν σε περιοχές του τριχωτού που υπάρχει ενεργή τριχόπτωση.

Σαμπουάν που διεγείρουν την ανάπτυξη των μαλλιών

 Ο μόνος λόγος που συστήνουμε την χρήση ποιοτικών σαμπουάν είναι επειδή πρέπει να καθαρίσει το τριχωτό από σμήγμα και έλαια.

Συστατικά που διεγείρουν την ανάπτυξη των μαλλιώνείναι:

  • το δενδρολίβανο
  • η βιοτίνη
  • το έλαιο μέντας
  • το εκχύλισμα φύλων πράσινου τσαγιού

Τόνωση των μαλλιών με σαμπουάν

Η βιοτίνη βοηθάει στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης επειδή μεταβολίζει τα θρεπτικά, ρυθμίζει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα και συμβάλλει στην ενδυνάμωση των μαλλιών.

Το έλαιο της μέντας είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και σε βασικά συστατικά για την τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών. Λειτουργεί σαν καταπραϋντικό στο τριχωτό που έχει κάποια φλεγμονή, απελευθερώνει το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και αφήνει χώρο για να μεγαλώσουν τα καινούρια μαλλιά.

Το εκχύλισμα των φύλων του πράσινου τσαγιού είναι αντιοξειδωτικό και βοηθάει σε θέματα φλεγμονών.

Το καλύτερο conditioner για την ανάπτυξη των μαλλιών

Το καλύτερο conditioner για την ανάπτυξη των μαλλιών δίνει όγκο προσθέτοντας υγρασία στο στέλεχος της τρίχας και τα μαλλιά φαίνονται πιο πυκνά και γεμάτα. Τα συστατικά που πρέπει να ψάχνετε σε ένα conditioner είναι:

  • το έλαιο argan που είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α και Ε, τονώνει την παραγωγή κυττάρων και αναζωογονεί τα μαλλιά
  • το έλαιο μέντας που είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και σε βασικά συστατικά για την ανάπτυξη των μαλλιών
  • το εκχύλισμα Humulus Lupulus που είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές και τονωτικές του ιδιότητες

Συστατικά για την ανάπτυξη των μαλλιών στους ενεργοποιητές του τριχωτού

Η χρήση του ενεργοποιητή του τριχωτού έχει σαν στόχο να ξυπνήσει τις τρίχες που είναι σε στάση και να εξασφαλίσει σταθερή ροή αίματος στους θύλακες

πηγή:www.nationalhairlossassoc.com

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Δερματολογικό Ιατρείο MySkin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.